Waste of Space Orchestra

Waste of Space Orchestra

Lauantai 8.6.2019

La 8.6.2019 / 21:30:22:45 / Black Box

Psykedeelisen metallimusiikin kotimaiset sanansaattajat Oranssi Pazuzu ja Dark Buddha Rising ovat kaikessa hiljaisuudessa äänittäneet uuden yhteisalbumin. Molemmat kokoonpanot samaan tietoisuuden ja olemisen tilaan saattanut produktio on nimeltään ”Syntheosis”, ja se julkaistaan huhtikuussa Svart Recordsin toimesta artistinimellä Waste of Space Orchestra.

Kymmenhenkinen Waste of Space Orchestra toteuttaa albumin kunniaksi vain yhden live-esiintymisen, joka tapahtuu Sidewaysin Black Box -lavalla lauantaina 8.6.2019.

”Syntheosis” on alun perin tilausteos Roadburn-festivaalille Hollantiin, jossa se esitettiin yli 3000 ihmisen edessä festivaalin päälavalla keväällä 2018. ”Syntheosis”-albumi ei kuitenkaan ole livetallenne vaan pitkin kevättä ja kesää eri studioissa työstetty harkittu teos, jonka äänitti ja miksasi myös Oranssi Pazuzun ”Värähtelijä”-albumilla työskennellyt Julius Mauranen. Kymmenosaista, tunnin mittaista teosta voi lähestyä joko kiehtovana, psykedeelisenä metallialbumina tai haastavana suurena 9-osaisena tarinana, jossa sukelletaan kolmen syvempiä totuuksia etsivän olennon tietoisuuteen.

Waste of Space Orchestra:
Vesa Ajomo – shamaanin ääni, kitara
Toni Hietamäki – basso
Niko Lehdontie – kitara, efektit
Ville Leppilahti – koskettimet, efektit
Marko Neuman – riivaajan ääni
Jukka Rämänen – rummut
Petri Rämänen – basso
Jussi Saarivuori – elektroniikka
Jarkko Salo – rummut
Juho Vanhanen – etsijän ääni, kitara