SIDEWAYS 2022 -LIPUT

Vuoden 2021 Sideways ei toteudu koronaviruksen vuoksi. Festivaali järjestetään seuraavan kerran 16.-18.6.2022 tutussa Nordiksen ympäristössä.

Kesän 2022 Sidewaysin 3pv-liput ovat myynnissä hintaan 135€.

Lippuja on saatavissa osoitteissa:
www.sidewayshelsinki.fi/liput
www.lippu.fi/sideways
www.tiketti.fi/sideways

Muistathan, että kesän 2022 Sidewaysin lippuja ei tulla myymään nykyistä hintatasoa edullisemmin.
Lippupisteessä ja Tiketissä voit maksaa Sideways-liput myös yleisimmillä kulttuuri- ja virikeseteleillä.

Sideways 2022 ohjelmisto julkistetaan myöhemmin.
 

OSTETUT LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2022 SIDEWAYSISSA

Palauttamattomat kesän 2020 sekä kaikki Sideways 2021 -liput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2022 festivaalilla. Jos siis olet ostanut Sideways 2020- tai 2021-lipun ja haluat hyödyntää sen vuonna 2022, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä.
 

1-2PV LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Sidewaysiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2022 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2022 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun).

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun kesän 2020 festivaalille ja haluaisit tulla vuoden 2022 Sidewaysiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä lipputoimiston päivitysmaksun.

Vaihtaminen on mahdollista siitä lähtien, kun vuoden 2022 päivälippujen myynti alkaa. Vaihdosta peritään lipputoimiston normaalit päivitysmaksut.

Lippujen vaihtaminen on mahdollista sen lippukaupan asiakaspalvelussa, josta olet lippusi ostanut:
Lippupiste: asiakaspalvelu@lippu.fi / 0600 900 900 (avoinna ma-pe 9-16. 2 €/ alk.min + mpm/pvm)
Tiketti: hei@tiketti.fi / 0600-1-1616 (avoinna: ma-pe 9–16. 1,78 € / min + pvm) 


LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Mikäli et ole varma osallistumisestasi kesän 2022 Sidewaysiin ja haluat palauttaa lippusi, on se tietenkin myös mahdollista. Voit palauttaa lippusi siihen lippukauppaan, josta olet ostanut lippusi. Lippujen palautushakemuksen viimeinen täyttöpäivä on 17.6.2021. Muistathan, että kesän 2022 Sidewaysin lippuja ei tulla myymään nykyistä hintatasoa edullisemmin.

Lippujen palautuslomakkeet:
Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus/
Tiketti: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Lippukauppa veloittaa palautuksesta käsittelymaksun. Toimituskuluja ei palauteta.

Huomioithan, että lippukauppojen asiakaspalveluissa on ruuhkaa, joten palautuksessa kestää useita viikkoja. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi Sidewaysin verkkosivuilta, pyydämme lähettämään kaikki palautuksiin liittyvät kysymykset suoraan lippukaupoille.

Lippupalautuksen voi tehdä vain alkuperäinen lipunostaja.
 

NOUTAMATTOMIEN TOIMIPISTE- TAI R-KIOSKI-LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Jos haluat käyttää noutamattomat lippusi ensi vuonna, se onnistuu. Maksettu tilaus säilyy toimipisteillä / R-kioskeilla ja voit noutaa lippusi myöhemmin.

Jos haluat palauttaa noutamattoman lippusi, voit noutaa lippusi toimipisteeltä tai R-kioskilta ja tehdä sen jälkeen palautuksen lippukaupan verkkosivuilla 17.6.2021 mennessä. Palautuslomakkeen täyttöä varten tarvitset lippukoodin, joka tulostuu lippuun.

Mikäli et pääse noutamaan lippuasi, voit tehdä palautuksen seuraavasti:

Lippupiste:
Lähetä lippunumeron sijaan tilausnumerosi sähköpostitse osoitteeseen: peruutukset@lippu.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”Sideways-lippupalautus”. Kerro viestissä, että haluat palauttaa liput.

Tiketti:
Ole yhteydessä Tiketin asiakaspalveluun: hei@tiketti.fi / 0600-1-1616 (avoinna: ma-pe 9–16. 1,78 € / min + pvm) 
 

OSAMAKSULLA OSTETUT LIPUT

Jos olet ostanut lipun osamaksulla, tulee jäljellä olevat maksuerät / osamaksut maksaa normaalisti maksusuunnitelman mukaan. Voit halutessasi palauttaa liput heti, vaikka osa maksuista olisi vielä maksamatta, kunhan huolehdit jäljellä olevien maksuerien maksamisesta normaalisti loppuun asti.

Tee lippujen palautus lippukauppasi verkkosivuilla palautuslomakkeella 17.6.2021 mennessä.
Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus/
Tiketti: https://www.tiketti.fi/palautalippuja
 

KULTTUURISETELEILLÄ OSTETUT LIPUT

Mikäli ostit liput kulttuuriseteleillä ja haluat palauttaa lipun, tee lippujen palautus normaalisti lippukauppasi verkkosivuilla palautuslomakkeella 17.6.2021 mennessä.

Lippupiste: https://web.lippu.fi/palautus/
Tiketti: https://www.tiketti.fi/palautalippuja
 

EPÄVIRALLISESTA LIPPUKAUPASTA / KOLMANSILTA OSAPUOLILTA OSTETUT LIPUT

Lippupalautuksen voi tehdä ainoastaan lippujen alkuperäinen ostaja. Olethan yhteydessä alkuperäiseen lipunostajaan ja sovi hänen kanssaan lippujen palautuksesta.

Poikkeuksena LiputOn-palvelun kautta ostetut liput, joiden kohdalla uuden ostajan tulee tehdä palautushakemus.
 

SIDEWAYSIN JÄRJESTÄMÄSTÄ KILPAILUSTA VOITETUT LIPUT

Jos olet voittanut liput Sidewaysin tai yhteistyökumppanimme järjestämästä kilpailusta, ovat ne voimassa myös ensi vuonna.