SIDEWAYSISSA SYÖDÄÄN TAAS HYVIN! LUE LISÄÄ KESÄN RAVINTOLA-TARJONNASTA  

Me Sidewaysilla kannustamme ja uskomme säännölliseen ruokarytmiin ja itsensä hemmotteluun hyvän ruuan muodossa. Tästä syystä tänäkin vuonna Nordiksella on tarjolla laaja ravintolavalikoima, joiden valikoimasta löytyy purtavaa isoon ja pieneen nälkään, itselle ja jaettavaksi. Ravintolat tarjoavat vain kasvis- ja vegaanista ruokaa.  

Tänä kesänä Sidewaysista löydät tuttuun tapaan hampurilaisia ja tuunattuja ranuannoksia tarjoavat Sideways Burger- ja Loaded Fries Bar -ravintolat. Aasialaisten makujen ystäviä hemmottelevat indonesialaista ruokaa tarjoileva Bali Brunch, bahn mi -leivillään hurmaava N4KU, kaakkoisaasialaista bistroruokaa loihtiva Loi Loi, toivepaluun tekevä Thai Papaya sekä rapeita paratha-leipiä maukkailla täytteillä sekä chili-hunajaranskalaisia tekevä Almost Vege.

Italialaista lohturuokaa teille tarjoavat tuhteja slaisseja nostava ¼ Pizza sekä ihania risottoja tekevä Risottoria Zafferano. Nordikselle tulevat myös lemppareihinne lukeutuvat raikkaita bowleja taas kasaava Sushibar+Wine ja falafelrullistaan klassikkoannoksen luonut Levant.  

Kofeiininjanoisista huolta pitävät jälleen kerran Johan & Nyströmin kylmät ja kuumat kahvijuomat ja jätskistä vastaa 3 Kaverin Jädebiilin kerma- ja vegaaniset jäätelöt.  

Nälkä ei siis tule jäämään ja kerromme myös juomavalikoimasta pian. Sen verran voimme jo luvata, että sama erinomainen linja jatkuu myös baarien osalta!  

Ruoka- ja juomatarjonnasta voit urkkia kaiken täällä.

Seuraava
Seuraava

ALUEOHJELMA KASVAA: LUVASSA BINGOA, KARAOKEA, BEER PONGIA, FLIPPEREITÄ JA POPTRIVIAA